Kuva: Pauliina Turakka Purhonen, päiväkirjamerkintä karanteenista (30.3.2020)

Porvoon taiteilijaseura kutsuu jäseniään piirtämään ja kirjoittamaan A4-arkin korkuiselle paperille (korkeus vajaa 30 cm) päivittäin merkintöjä, ajatuksia, piirustuksia, unia, satuja.

Poikkeusolojen aikaan unet vahvistuvat ja aistit valpastuvat. Maailma piirtyy terävästi näkyviin kun häly hiljenenee. Ollaan eristyksissä. Elämänpiiri supistuu, mutta tarve jakaa kokemuksia säilyy, jopa vahvistuu.

Dokumentoidaan yhdessä tämä aika. Jaetaan päiväkirjaa ensin netissä instagramissa ja PTS:n sivuilla, ja ripustetaan materiaalista näyttely kun maailma taas aukeaa.

Mitä enemmän kertomuksia, sen rikkaampi kuva!

Piirrä ja jaa teoksesi tililläsi instagramissa, merkitse julkaisusi #karanteeniunia #porvoontaiteilijaseura niin löydämme toistemme julkaisut!

PTS - 10 posts

Porvoon Taiteilijaseura ry on yleishyödyllinen vuonna 2005 perustettu Porvoon alueen ammatillinen yhdistys. Toiminnan keskeisenä päämääränä on edistää kuvataidetta alueellaan, valvoa visuaalisten taiteilijoiden ammatillisia etuja, edustaa kuvataiteilijoita neuvotteluissa Porvoon alueen kulttuurihallinnon kanssa sekä ajaa % -periaatteen toteutumista alueellaan. Tarkoituksensa toteuttamiseksi Porvoon Taiteilijaseura järjestää taidenäyttelyitä ja -tapahtumia, luentoja, seminaareja, antaa lausuntoja sekä harjoittaa opetus- ja julkaisutoimintaa. Seuran tarkoituksena ei ole voiton tai muun välittömän taloudellisen ansion hankkiminen siihen osallisille.

Yleinen